Fejléc
Árnyék
 
Hírek
Elválasztás

Újra látogatható -- frissítve2024. március 1-jén, péntektől újra látogatható kiállítóhelyünk állandó kiállítása -- a huszadik század első felének legjelentősebb hazai festészeti irányzataival. Mivel épületünk jelentősebb felújítás elé néz a közeljövőben, az emeleti és a pinceszint (XIV--XVIII. termek) nem látogatható. A munkálatokat megelőző újabb zárva tartásig számos izgalmas, érdekes programmal készülünk: művészettörténeti előadás-sorozattal, különleges tárlatvezetéssel, kreatív múzeumpedagógiai foglalkozásokkal.
bővebben >>

Elválasztás

Kóré -- sajtófigyelő

Németh Zoltán: A hatodik iksz felé közelít Kóré, a székesfehérvári kapszulaőr. fmc.hu, Kult, művészet, 2024. 02. 26., h. 19.02
Tárlatunkon (2018): https://360szekesfehervar.hu/Panoramas/view/27/670
bővebben >>

Elválasztás

2023. augusztus 7--11.: Móri művésztelep

Résztvevők: Arany Gold Zoltán, Kiss László, Klotz Miklós, Szolnoki Szabolcs, Varga Gábor Farkas, és az esténként félnapokat alkotó Deák Balázs (SZMT-tagok), valamint Horváth Roland festőművész (a Project Room következő kiállítója)
Helysízn: móri Képző- és Iparművészeti Szabadiskola (8060 Mór, Szent István tér 4-5.)
Műhelyvezető - mester: Mosberger Róbert
Fotó: Deák Balázs
bővebben >>

Elválasztás

Projektterem

A Városi Képtár -- Deák Gyűjtemény Projektterme a hajdani Pán Imre emlékszobából lett átalakítva, 2015. nyarán pedig egy olyan jelentős művész életmű-kiállításával debütált, mint El Kazovszkij. A Project Room további célja, hogy a Deák Gyűjtemény XX. századi gyűjteménye mellett a kortárs művészettel is megismertethesse a látogatókat egy-egy ma élő és alkotó művész vagy művészcsoport műveinek tematikus bemutatásával. /Hermann Júlia/


bővebben >>

Elválasztás

A Diák--Deák Galériáról


A Városi Képtár -- Deák Gyűjtemény 2014 októbere óta új kiállítási lehetőséget biztosít a székesfehérvári diákoknak. Az elmúlt nyolc hónap alatt négy iskolát hívtunk meg és kettő pályázatot hirdettünk. Mindkét pályázatunkra a kiállíthatónál sokkal több mű érkezett, így válogatás után a legjobb pályamunkákat állítottuk ki és díjaztuk is.


bővebben >>

Elválasztás

Interaktív, 360°-os panorámaképVIII. terem: Deák Dénes Emlékszoba
(2013. november 8-tól 2016. szeptember 11-ig)

Fotó: Kiss László

http://360szekesfehervar.hu


bővebben >>

Elválasztás

© Városi Képtár – Deák Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 10. – deak@deakgyujtemeny.hu
magyarenglish