Fejléc
Árnyék
 
Címlap
Elválasztás

Sirpa Ihanus képzőművész kiállítása


Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Szent István Király Múzeum szeretettel meghívja önt, családját és barátait Sirpa Ihanus képzőművész kiállításának megnyitójára 2017. augusztus 11-én, pénteken 18 órára a Pelikán Galériába (Székesfehérvár, Kossuth utca 15.) Köszöntőt mond: Róth Péter Szfv MJV alpolgármestere és Maria Silvennainen a FinnAgora kulturális menedzsere. Az alkotót bemutatja Ari Kupsus, a kiállítás kurátora. Megtekinthető szeptember 1-jéig, keddtől péntekig 10-től 18 óráig. A belépés díjtalan!


bővebben >>

Elválasztás
Elválasztás
Elválasztás

a Pelikán Galéria

A Szent István Király Múzeum kiállítóhelyeként működik a Pelikán Galéria, amelynek kiállítási programját a Székesfehérvári Művészek Társaságával alakítjuk. Évente 8-11 időszaki kiállítást rendezünk, köztük egy-két hét szünettel.
A tárlatokon a fehérvári alkotók egyéni és kollektív szereplése mellett más meghívott művészek és művészcsoportok is jelentkeznek egyéni vagy csoportos kiállítással.
A galériában a székesfehérvári alkotók munkái megvásárolhatók.


bővebben >>

Elválasztás

Kapcsolat

Pelikán Galéria (8000 Székesfehérvár, Kossuth L. u. 15.); tel.: 22/340-364, mobil: 70/4-530-452 (kedd--péntek 10--18 óráig)
A Szent István Király Múzeum filiáléja
igazgató: Kulcsár Mihály igazgató

Galériavezető: Vadász Imre

bővebben >>

Elválasztás

Látogatói információk

Nyitvatartás: az időszaki tárlatok idején keddtől péntekig 10--18 óráig (ünnepnapokon zárva)

A belépés díjtalan.

bővebben >>

Elválasztás

© Városi Képtár – Deák Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 10. – deak@deakgyujtemeny.hu
magyarenglish