Fejléc
Árnyék
 
Címlap
Elválasztás

június 24-én, szombaton nyitva 18-tól 24 óráig

2017. június 24., szombat 18--24 óráig: Múzeumok Éjszakája
A Szent Iván-éji kalandok forgatagában Székesfehérváron és környékén 17 kulturális intézmény 23 helyszínen 75 színes programmal várja a látogatókat, amelynek programjait a helyi szervezők évről-évre egy izgalmas tematika köré építik.


A programok -- leporelló (a Fehérvári Programszervező Kft. honlapján)

bővebben >>

Elválasztás

OKJ-vizsgakiállítás


A Székesfehérvári Művészek Társasága és a Szent István Király Múzeum szeretettel meghívja önt, barátait és családját a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium végzős művészeti tagozatos diákjainak "OKJ-vizsgakiállítás" című szakmai műhely- és vizsgamunkáit bemutató tárlatára 2017. június 15-én, csütörtökön 18 órára a Pelikán Galériába (Székesfehérvár, Kossuth L. u. 15.). Köszöntőt mond: Dr. Vizi László Tamásné, a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium igazgatója. Megnyitja: Pinke Miklós képzőművész. Megtekinthető július 14-ig, keddtől péntekig 10-től 18 óráig. A belépés díjtalan.
A Pelikán Galéria 2017. június 24-én, szombaton 18-tól 24 óráig nyitva, így az OKJ-vizsgakiállítás c. (grafikákat, kerámiákat és ruhaterveket felvonultató) tópartis tárlat a Múzeumok Éjszakája keretében is megtekinthető.


bővebben >>

Elválasztás
Elválasztás
Elválasztás

a Pelikán Galéria

A Szent István Király Múzeum kiállítóhelyeként működik a Pelikán Galéria, amelynek kiállítási programját a Székesfehérvári Művészek Társaságával alakítjuk. Évente 8-11 időszaki kiállítást rendezünk, köztük egy-két hét szünettel.
A tárlatokon a fehérvári alkotók egyéni és kollektív szereplése mellett más meghívott művészek és művészcsoportok is jelentkeznek egyéni vagy csoportos kiállítással.
A galériában a székesfehérvári alkotók munkái megvásárolhatók.


bővebben >>

Elválasztás

Kapcsolat

Pelikán Galéria (8000 Székesfehérvár, Kossuth L. u. 15.); tel.: 22/340-364, mobil: 70/4-530-452 (kedd--péntek 10--18 óráig)
A Szent István Király Múzeum filiáléja
igazgató: Kulcsár Mihály igazgató

Galériavezető: Vadász Imre

bővebben >>

Elválasztás

Látogatói információk

Nyitvatartás: az időszaki tárlatok idején keddtől péntekig 10--18 óráig (ünnepnapokon zárva)

A belépés díjtalan.

bővebben >>

Elválasztás

© Városi Képtár – Deák Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 10. – deak@deakgyujtemeny.hu
magyarenglish