Fejléc
Árnyék
 
Címlap
Elválasztás

Hangzások

A Szent István Király Múzeum és az ebben az évben a megalakulásának 25-ik évfordulóját ünneplő Székesfehérvári Művészek Társasága tisztelettel meghívja Önt és családját, valamint barátait a Pelikán Galériába (Székesfehérvár, Kossuth u. 15.) az egyik alapító tag: Bauer István festőművész "Hangzások" című festészeti tárlatára. Megnyitja Lőrincz Tamás középiskolai tanár, esztéta, 2017. április 7-én, pénteken 18 órakor. Megtekinthető: május 5-ig, keddtől péntekig 10-től 18 óráig (április 14-én, nagypénteken zárva). Az est házigazdája Balsay István Székesfehérvár volt polgármestere, mint a Társaság megalapításának és működésének jeles támogatója. A színek és formák mellé a hangokat Moharos Sándor tanár úr, Kertész Dóra és Végvári Máté szolgáltatja.


bővebben >>

Elválasztás
Elválasztás
Elválasztás
Elválasztás

a Pelikán Galéria

A Szent István Király Múzeum kiállítóhelyeként működik a Pelikán Galéria, amelynek kiállítási programját a Székesfehérvári Művészek Társaságával alakítjuk. Évente 8-11 időszaki kiállítást rendezünk, köztük egy-két hét szünettel.
A tárlatokon a fehérvári alkotók egyéni és kollektív szereplése mellett más meghívott művészek és művészcsoportok is jelentkeznek egyéni vagy csoportos kiállítással.
A galériában a székesfehérvári alkotók munkái megvásárolhatók.


bővebben >>

Elválasztás

Kapcsolat

Pelikán Galéria (8000 Székesfehérvár, Kossuth L. u. 15.); tel.: 22/340-364, mobil: 70/4-530-452 (kedd--péntek 10--18 óráig)
A Szent István Király Múzeum filiáléja
igazgató: Kulcsár Mihály igazgató

Galériavezető: Vadász Imre

bővebben >>

Elválasztás

Látogatói információk

Nyitvatartás: az időszaki tárlatok idején keddtől péntekig 10--18 óráig (ünnepnapokon zárva)

A belépés díjtalan.

bővebben >>

Elválasztás

© Városi Képtár – Deák Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 10. – deak@deakgyujtemeny.hu
magyarenglish