Fejléc
Árnyék
 
A Hetedhét Játékmúzeum -- Moskovszky és Réber Gyűjtemény is helyet kapott a listában! (5 múltidéző játékmúzeum országszerte, ahol csak úgy elrepül az idő)
ElválasztásSzabó Hajnalka: 5 múltidéző játékmúzeum országszerte, ahol csak úgy elrepül az idő. FUNZINE.HU, 2024. január 5., p.

5 játékmúzeumot ajánlunk országszerte, ahol kedvetekre merülhettek el a kedves, gyerekkori emlékekben, ha épp egy kis nosztalgiára vágytok.

Kivétel nélkül mindenki őriz emlékeket kedvenc játékáról, egy-egy kisautóról vagy játékbabáról, mely meghatározta a gyerekkori éveket. Ha szívesen nosztalgiáznátok, részt vennétek néhány órányi időutazásban, ajánlunk 5 játékmúzeumot az országban, ahol kedvetekre merülhettek el a kedves emlékekben.

Hetedhét Játékmúzeum, Székesfehérvár
A székesfehérvári Szent István Király Múzeum Hetedhét Játékmúzeumában két gyűjtemény is segít elmerülni a régimódi játékok világában. Az állandó kiállítás keretében lehetőségetek van megtekinteni Moskovszky Éva és édesanyja, Auer Erzsébet különleges és nem kevésbé szemet gyönyörködtető polgári játékgyűjteményét, valamint Réber László grafikáiból és illusztrációiból összeállított tárlatot. A játékmúzeumban ezen felül nemcsak a kiállítás, de számos családi program és előadás is színesíti az itt eltöltött időt.

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish