Fejléc
Árnyék
 
Múzeumpedagógiai foglalkozások alsó tagozatosok számára
ElválasztásBabaház (látássérült gyermekek számára is kérhető)
Nagy a sürgés-forgás a szalonban. A hölgyek társalognak, zongoráznak, az urak kártyáznak, olvasnak. A gyerekszobából csilingelő kacagás és vidám zsivaj hallatszik. De jó lenne berendezni a saját babaházunkat!

Játék(os) állatvilág (látássérült gyermekek számára is kérhető)
Vajon milyen játékállatai voltak egy múlt században élt kisgyereknek? Erre keressük a választ az állatok világban barangolva. Bekukucskálunk a hintaló istállójába, vonattal egy játékfarmra utazunk, végül pedig egy igazi Teddy mackóval is találkozunk. Ismerjük meg együtt a játékállat-történelmet!

Fémcsodák
Lidike konyhájában készül az ebéd. Micsoda zenebona! Lábosok és tepsik csörögnek, a habverő a fémedény pereméhez koccan, a kanalak csengő-bongó táncot lejtenek a damasztabroszon. Érdemes szétnéznünk, milyen anyagok vesznek minket körül!

Utazás térben és időben
Bécs és Buda között postakocsi szállítja az előkelő hölgyeket és urakat. Az utazóládák nagyokat koppannak a csomagtérben, a menetszél pedig majd' lefújja fejünkről a kalapot. De vajon mindent becsomagoltunk az útra?

Papírszínház
Édesmama ma este színházba igyekszik. No, nem ám az Operába! A szalonba készül, ahol a gyerekek mutatnak be szebbnél szebb meséket -- a papírszínházban. De jaj, sok még az előkészület! Készen lesz az előadás?


A foglalkozások időtartama: 60 perc

Bejelentkezés, további információ: Molnár Júlia múzeumpedagógusnál (+36-70/400-89-98)

Árak:
Foglalkozás: 300 Ft/fő
Belépő: 10 fő alatt: 350 Ft/fő,
10 fő felett: 250 Ft/fő
4 alkalmas bérlet: 1900 Ft/fő, mely tartalmazza a belépő árát is.

Nyitvatartás: keddtől vasárnapig, 10--18 óráig (hétfőn zárva). A foglalkozásokon való részvételre keddtől péntekig van lehetőség.
AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish