Fejléc
Árnyék
 
Moskovszky-konferencia
ElválasztásA Szent István Király Múzeum Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával közösen tudományos konferenciát szervez Moskovszky Éva, a neves játékkutató és kultúrtörténész emlékére. A 7. alkalommal megrendezett konferenciának az elmúlt évekhez hasonlóan a Hetedhét Játékmúzeum -- Moskovszky és Réber Gyűjteményad otthont, 2021. október 18-án, hétfőn.


Az idei konferencia címe: A játék fiatalít! A cím a rendezvény alapvető céljára utal, miszerint szeretnénk lehetőséget biztosítani fiatal kutatók számára tudományos eredményeik prezentálására, ezenfelül személyes és szakmai kapcsolatok és együttműködések kiépítésére.
Rendezvényünkre valamennyi tudományterületről várunk olyan 40 év alatti kutatókat, akiknek tudományos érdeklődése a játék, mint játékszer, vagy a játék, mint tevékenység vagy módszer témaköréhez kapcsolódik.

A jelentkezéseket 2021. május 3-ig várjuk a következő címre: nagy.veronika@szikm.hu, az előadó nevének, munkahelyének megjelölésével, egy rövid (legfeljebb 1500 karakteres) absztrakttal és az előadás címével együtt. Az előadás időtartama húsz perc, a felkért levezető elnökök a téma elismert szakemberei a felsőoktatás területéről.
Az absztraktok szervezők általi elbírálásának határideje: 2021. május 31.
A játék fiatalít!, Fehérvár Televízió, Kultúra, 2021.03.24., sze. 10.34, 1'21"
"A játék fiatalít! "címmel szervez tudományos konferenciát a székesfehérvári Hetedhét Játékmúzeum. A tanácskozást az intézmény hetedik alkalommal szervezi meg Moskovszky Éva neves játékkutató és kultúrtörténész emlékére október 18-án.


AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish