Fejléc
Árnyék
 
Rejtély a babaházban (Pierrot blogján részletesen ír a játék megszületéséről)
Elválasztás

A népszerű zeneszerző, előadó, producer és játékfejlesztő, Pierrot több szálon kötődik a Hetedhét Játékmúzeumhoz.
Az elmúlt években megfordult nálunk előadások (2012, 2013), családi programok (2019. máj. 1.: Monopolis), saját fejlesztésű társasjátékainak bemutatása (Rejtély a babaházban, 2016--17; Répáskert, 2017; Irány a Kincses sziget!, 2015) kapcsán.
Rejtély a babaházban című társasjátéka a múzeummal együttműködésben készült, különlegessége, hogy a múzeum miliőjét és babáit eleveníti meg.

Egy családi körben zajló izgalmas társasjáték-parti talán nem is lehetne időszerűbb. Szülők és gyermekek számára is remek kikapcsolódást, minőségi időtöltést nyújt a játék ezen formája. Arra biztatjuk Önöket, próbálják ki a Rejtély a babaházban című társast, hiszen a Hetedhét Játékmúzeum babáit és tárgyait megismerve közben -- még ha csak távolról is -- múzeumi élményben lehet részük!

Pierrot blogján részletesen ír a játék megszületéséről:

Rejtély a babaházban
Ennek a játéknak a története a megjelenésénél jóval korábbra nyúlik vissza -- és most itt nem a hasonló című dalomra, illetve debütáló nagylemezemre akarok utalni --, egyértelműen régebbi munkám, min...

Babák, babaház-enteriőrök és egy izgalmas nyomozás, szekesfehervar.hu, Kultúra, 2021.03.30., k. 19.21
A Hetedhét Játékmúzeum miliőjét, babaház-enteriőröket és a fehérvári Moskovszky Gyűjtemény babáit eleveníti meg a Rejtély a babaházban elnevezésű társasjáték. Pierrot fejlesztése az egész családnak jó szórakozás, izgalmas logikai feladvány és egyben találkozási lehetőség a Múzeum tárgyaival.

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish