Fejléc
Árnyék
 
Állásajánlat -- takarítónő
Elválasztás

Hallottatok már Huszárról, a hintalóról? Esetleg találkoztatok már vele? Lídia szobájából kukucskál ki naphosszat a legszélső ablakon keresztül, és közben kedves emlékeken mereng. Mennyire vérpezsdítő is volt, amikor Lídia édesapja a hátán lovagolva győzött le egy egész regimentnyi ólomkatonát, vagy amikor képzeletbeli vadregényes tájakon vágtáztak délutánokon át... aztán elszakadt a szép, bőrből készült nyerge, kihullott a sörénye, kifakult a szőre, de a kislány nagy gonddal és szeretettel mindent helyrehozott. Hamarosan öccse, Miklóska fog Huszár hátán diadalokat aratni, amit a hintaló izgatottan vár. Egész álló nap figyeli a háborgó vizeken ténykedő csatahajókat, minden egyes puskaropogással hevesebben ver a szíve, érzi, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb kalandok várnak rá új gazdájával, aki bármelyik percben beléphet az ajtón... csak ezektől a fránya zsíros kézlenyomatoktól alig lát ki... Bárcsak jönne valaki, aki ügyelne rá, hogy Huszár mindent láthasson! Ezért keresünk egy szorgos takarítónőt, aki a mindennapokban segítségünkre lehet a múzeum tisztán tartásában!
A Szent István Király Múzeum pályázatot hirdet takarító munkakör betöltésére.
Ismeritek Jankót? Jankó egy rettentően kíváncsi babagyermek, aki mindenre szeret rácsodálkozni. Alig várja, hogy a telihold varázsa életre keltse és szabadon bóklászhasson a múzeumban. Nagyratörő terveit egész nap szövögeti. Szeretne Huszár, a hintaló hátán lovagolni, de kíváncsi a Játékbolt kínálatára is, főként az Anker építőjátékra, és szívesen meglátogatná Olivér barátját is a közös móka kedvéért. De rendszerint csak az ólomkatonák csatáját nézi egész álló éjjel, és jaj, de szeretne segíteni a királylány kiszabadításában! Nem érti miért van az, hogy minden vitrin eltűnik, csak a csatamezőt körülölelő üvegfalak tornyosulnak a harcmező fölé. Ráadásul a múzeumba látogató kisfiúk és kislányok tenyérlenyomatai is zavarják az izgalmas összecsapásra történő összpontosításban. A körülötte elhaladók csak mindig a morgását hallják: "Már megint nem látok jól!"

Ezért keresünk egy szorgos takarítónőt, aki a mindennapokban segítségünkre lehet a múzeum tisztán tartásában!

A Szent István Király Múzeum pályázatot hirdet takarító munkakör betöltésére.
A jogviszony időtartama: határozatlan idejű
Foglalkoztatás jellege: rész munkaidős, heti 20 óra (6.00--10.00)
Munkavégzés helye: Hetedhét Játékmúzeum
Feladatok:
• A múzeum takarítása, fertőtlenítése, higiénia és rend megtartása.
• A szemeteskukák rendszeres ürítése.
• Ablakok tisztítása.
Elvárások:
• Legalább általános iskolai végzettség
• Takarítási tapasztalat
• Precizitás, megbízhatóság
• Önálló munkavégzés
• Büntetlen előélet
Benyújtandó dokumentumok:
• önéletrajz
• 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány (sikeres pályázat esetén)
A munkakör betöltésének időpontja: azonnali
Munkabér: megegyezés szerint
Jelentkezés benyújtásának módja:
E-mailen a lengyel.rita@szikm.hu e-mail címre, tárgyként megadva a munkakör megnevezését: takarító
Postai úton: 8000 Székesfehérvár, Fő utca 6.
A fentieken túl a pályázati anyagnak tartalmaznia kell a pályázó hozzájáruló nyilatkozatát a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséről.
Lidike éjt nappallá téve a konyhában sürög-forog, és szebbnél szebb sütemények, finomabbnál finomabb ételek, foszlósabbnál foszlósabb kalácsok kerülnek ki a kezei közül. Hetedhét országot bejárva sem találni nála kiválóbb szakácsnőt. De a tüsténkedés közben egy dologra nincs ideje: a takarításra. A padló állandóan tele van apró lábnyomokkal, a kíváncsi gyermekek kukucskálás közben a vitrinüvegen felejtik kézlenyomataikat, a liszt pedig úgy száll a polcokra, ablakpárkányokra, akárcsak a por. Ezért keresünk egy szorgos takarítónőt, aki a mindennapokban segítségünkre lehet a múzeum tisztán tartásában!
A Szent István Király Múzeum pályázatot hirdet takarító munkakör betöltésére.
AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish