Fejléc
Árnyék
 
Révész Emese művészettörténész hatvanperces előadása Réber László munkásságáról
Elválasztás

Elkészült a Hetedhét Játékmúzeum Múzeumi beavató című előadásáról készített kisfilm (2021. nov. 11., 58'07"), amelyet az alábbi linken tudnak megtekinteni.

Révész Emese művészettörténész hatvanperces előadása Réber László munkásságáról, sok alkotással is illusztrált. Szórakoztató, kedves hangvétele segíthet a művész munkáinak könnyű befogadásában.
Az előadást szeretettel ajánljuk pedagógusoknak, középiskolás diákoknak és Réber László munkássága iránt érdeklődőknek.A székesfehérvári Szent István Király Múzeum -– Hetedhét Játékmúzeum 2019-ben az Év kiállítása címet elnyert tárlata egy főként könyvillusztrátori munkásságáról ismert alkotó, Réber László (1920--2001) munkásságát igyekszik bemutatni.
A huszadik századi művészt egy hatvanperces, sok alkotással illusztrált előadásban Révész Emese művészettörténész hozza közel a huszonegyedik század "képfogyasztóihoz", diákokhoz, felnőttekhez. A bemutatás módja: okos, szellemes, szórakoztató, kedves hangvétele segíthet egy művész munkáinak befogadásában, de akár módszert is adhat egy pedagógusnak vagy befogadónak abban, hogy hogyan elemezhetünk egy művészi életművet.


AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish