Fejléc
Árnyék
 
Keresd a városban a biciklis Mikulást december 5-én vasárnap!
Elválasztás

December 5-én vasárnap a Magyar Kerékpárosklub szervezésében a biciklis Mikulás valahol a városban vár rád!
Az első nyomot a SZIKM, Hetedhét Játékmúzeumban kapják meg a játék résztvevői, akiket szeretettel invitálunk a Játékmúzeum megtekintésére, mielőtt elindulnának a Mikulás keresésére.
Múzeumunk 10 órakor nyit, a Mikulás pedig 16 óráig várja a kerékpáros nyomozókat. Négy állomást kell felkeresni ez idő alatt, így a kb. 16 km-es táv akkor is könnyedén teljesíthető, ha közben megálltok egy-egy érdekes helyen, pl. a Játékmúzeumban.
A biciklis Mikulásról további információk a Magyar Kerékpárosklub eseményénél találhatók.

Keresd a városban a biciklis Mikulást december 5-én vasárnap! szekesfehervar.hu, Fehérvári Színes, 2021.12.03., p. 7.22
Valahol a városban vár vasárnap a biciklis Mikulás! Járd be a várost és keresd meg! Adnak hozzá egy kis segítséget is: az első súgás a Hetedhét Játékmúzeumban vár, itt kapod meg, hogy merre indulj tovább.
Nézd meg a Hetedhét Játékmúzeumot, aztán indulj tovább!
Összesen 4 állomást kell felkeresni december 5-én, vasárnap 10 és 15 óra között, s a végén vár a biciklis Mikulás finomságokkal. A Mikulás 16 óráig vár a város egyik izgalmas pontján. A teljes táv. kb. 16 km, kerékpárral könnyedén teljesíthető akkor is, ha közben megálltok egy-egy érdekes helyen. Ez nem verseny!


AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish