Fejléc
Árnyék
 
Június 30-án, keddtől újra nyitva
Elválasztás




Tisztelt Látogatóink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Hetedhét Játékmúzeum 2020. június 30-án, keddtől újra megnyitja kapuit!

Az újranyitás részleteiről hamarosan újabb információkkal szolgálunk, kérjük továbbra is kísérjék figyelemmel Facebook-oldalunkat!






HAMAROSAN NYITUNK!
Örömmel tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a Szent István Király Múzeum újabb kiállítóhelyei nyílnak meg ismét a nagyközönség számára június 30-án!
A Fekete Sas Patikamúzeum, a Városi Képtár -- Deák Gyűjtemény, a Hetedhét Játékmúzeum -- Moskovszky és Réber Gyűjtemény és a Palotavárosi kiállítóhely (Rác u. 11.) keddtől várja újra a látogatókat, természetesen továbbra is vigyázva egymásra, így néhány általános óvintézkedés betartásával.
Köszönjük Önöknek, hogy a több mint három hónapos zárvatartás alatt is aktívan követték online felületeinket, melyek továbbra is állandóan frissülő tartalmakat kínálnak mindenkinek.

Az újranyitás részleteiről, nyitvatartásunkról hamarosan újabb információkkal szolgálunk, kísérjék továbbra is oldalunkat figyelemmel.






Kedves Látogatók!
A Hetedhét Játékmúzeum a mai naptól újra fogadja Önöket a megszokott nyitvatartási időben (keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között).
A biztonságos múzeumlátogatáshoz azonban kérjük, tartsák be az Önök és munkatársaink érdekében a hatósági intézkedéseknek megfelelően az alábbi szabályokat:
- Belépéskor, kérjük, fertőtlenítsék kezüket az erre a célra kihelyezett fertőtlenítő pontokon.
- A recepciós térben szájmaszk viselése kötelező, azonban a kiállítótérben nem.
- A recepciós térben egyszerre max. 5 fő vagy 1 család tartózkodhat, kérjük a pénztári ügyintézést is csak 1 fő végezze.
- Fizetésnél lehetőség szerint használjanak bankkártyát.
- A kiállítóterekben egy időben max. 15 fő látogató tartózkodhat.
- A Moskovszky-gyűjtemény emeleti "Játékterében" egyszerre max. 5 fő vagy 1 család tartózkodhat. A "Játéktérben" eltölthető idő max. 20 perc.
- A múzeum előterében és kiállítótereiben kérjük, tartsák a 1,5 méteres távolságot.
Köszönjük Önöknek, hogy a több, mint három hónapos zárvatartásunk alatt is aktívan követték online felületeinket, melyek továbbra is rendszeresen frissülő tartalmakat kínálnak mindenkinek.
A Hetedhét Játékmúzeum két állandó kiállítása szeretettel várja vissza Önöket!




AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish