Fejléc
Árnyék
 
Színlabirintus -- nyári kaland a Deák Gyűjteményben és a Hetedhét Játékmúzeumban
Elválasztás


2017. július 17-től 21-ig, hétfőtől péntekig 8.30 és 16 óra között.

"A művész a láthatatlant teszi láthatóvá" /Paul Klee/

Festészet, grafika, szobrászat, csendélet, tájkép, portré -- a művészet világa.Egy izgalmas nyári kalandra hívunk minden kedves gyereket. Nem is akármilyen helyszínre, itt a gyerek megismerkedhetnek különböző művészeti eszközökkel és ezek használatával (grafit, akvarell, pasztell, szén stb.).
A résztvevők betekintést nyerhetnek különböző művészeti korszakokba, illetve a kortárs művészettel is megismerkedhetnek. A hét lezárásaként szeretettel várjuk a szülőket, rokonokat, barátokat és lelkes rajongókat egy kis házi tárlatra az itt készült alkotásokból.
A foglalkozássorozat napközis jelleggel működik, tízórait, meleg ebédet, uzsonnát, friss gyümölcsöt, fagylaltot, innivalót biztosítunk a résztvevőknek.

Helyszínek: A SZIKM 2 kiállítóhelye: a Városi Képtár -- Deák Gyűjtemény (Székesfehérvár, Oskola u. 10.) és a Hetedhét Játékmúzeum -- Moskovszky és Réber Gyűjtemény (Oskola u. 2--4.).

Részvételi díj: 18 000 Ft/fő, testvérkedvezménnyel 16 000 Ft/fő.

Szakmai vezetők: Novák Edith és Szűts Angéla múzeumpedagógusok.

Jelentkezés: Novák Edith +36 70 932 3919, vagy személyesen: SZIKM, Városi Képtár -- Deák Gyűjtemény (Székesfehérvár, Oskola u. 10.; 22/329-431)Ízelítő az első turnusról (július 3--7.):
© Városi Képtár – Deák Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 10. – deak@deakgyujtemeny.hu
magyarenglish