Fejléc
Árnyék
 
Múzeumpedagógia
Elválasztás

Múzeumpedagógiai foglalkozások a Réber-tárlatbanÚJDONSÁG! Az idei tanévtől a 2018 májusában újranyílt állandó Réber László-kiállítás is várja az óvodás és iskolás csoportokat! Ha már voltak a Moskovszky-gyűjteményben és most kipróbálnának valami újat, a Réber-kiállítás Önöknek való! Óvodások számára a mese és a szerepjáték kerül előtérbe, iskolások pedig izgalmas olvasás, fogalmazás és rajz órákat tölthetnek el a múzeumban Réber-illusztrálta mesekönyveket böngészve.
Várjuk Önöket idén is szeretettel!


bővebben >>

Elválasztás

Múzeumpedagógiai foglalkozások kisiskolások számára


Múzeumpedagógiai foglalkozások alsó tagozatosok számára a 2018/2019-es tanévben
Szeretettel invitáljuk az alsó tagozatos osztályokat közös múzeumi játékra! A foglalkozások időtartama 60 perc, melyek keretében a gyerekek a kiállított játéktárgyakon keresztül kooperatívan, az élménypedagógia módszereivel ismerkedhetnek a kiállítással. A múzeum bebarangolása után lehetőség nyílik a szabad játékra is -- izgalmas, autentikus játékszerekkel. A foglalkozásokon való részvételre keddtől csütörtökig van lehetőség.


bővebben >>

Elválasztás

Múzeumpedagógiai foglalkozások óvodások számára


Óvodás csoportjaink számára egy délelőttre megelevenedik a múzeum. A babák, játékok életre kelnek, és izgalmas felfedezésre, közös játékra invitálják a gyerekeket. A mesébe ágyazott tematikus foglalkozások időtartama 60 perc. A kiállítás bebarangolása után a gyerekeknek lehetősége nyílik a szabad játékra -- izgalmas, autentikus játékszerekkel. A foglalkozásokon való részvételre keddtől csütörtökig van lehetőség.


bővebben >>

Elválasztás

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish