Fejléc
Árnyék
 
Pályázat a múzeumlátogatás anyagi nehézségeinek megoldására (Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum)
Elválasztás

Közösen hirdet pályázatot a Székesfehérvári Egyházmegye, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és az előző években Székesfehérváron megrendezett Múzeumok Éjszakája programsorozatot szervező intézmények. A pályázat a múzeumlátogatás anyagi nehézségeinek megoldására nyújt lehetőséget.

A székesfehérvári Múzeumok Éjszakája rendezvényen e célra gyűjtött adományokból a magyarországi oktatási intézmények hátrányos helyzetű tanulói múzeumlátogatását támogatják. Az adományokból összegyűlt összeg terhére útiköltségre lehet pályázni. A résztvevő intézmények a belépőt ingyenesen biztosítják, több intézmény díjmentes múzeumpedagógiai foglalkozással is várja a pályázókat. Nyertes pályázatok esetén a költségek előfinanszírozással kerülnek kiegyenlítésre.

A pályázat teljes leírása és az intézmények felkínált programjai itt érhetők el.

A pályázattal kapcsolatos információ a jelentkezes.muzeum@szfvar.katolikus.hu email-címen vagy a 06/22-510-698-as telefonszámon kérhető.

A pályázat kiírási ideje: 2018. április 3.
A pályázatok beérkezési határideje: 2018. május 15.
A pályázatok elbírálási határideje: 2018. május 31.
A pályázati összeg felhasználási ideje: 2018. november 30.
A pályázat elszámolási határideje: 2018. december 10.

Várjuk minden kedves pedagógus jelentkezését, aki szívesen élne a pályázati lehetősséggel!


© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish