Fejléc
Árnyék
 
Floralia -- Gorsiumi hétpróba
Elválasztás

A Szent István Király Múzeum munkatársai minden évben készülnek a gyerekek számára egy olyan kalandos és szórakoztató játékkal is, amelynek segítségével közelebb kerül hozzájuk a régészeti park és a római kor. Ezúttal a Hetedhét Játékmúzeum -- Moskovszky és Réber Gyűjtemény állított össze egy játékot "Római gyerekek hétpróbája" címmel, a következő ajánlóval:

Ki szeret játszani?

Mindenki? Képzeld, ez az ókorban sem volt másként! Kíváncsi vagy, mivel játszottak a római fiúk és lányok? Most megtudhatod! Gyere, és próbáld ki játékainkat!

Oldd meg a feladatokat, játssz végig hat különféle játékot, végül bizonyítsd rátermettségedet a hetedik próbán. A játékok során te magad is megtapasztalhatod, hogyan múlatták az időt a római gyerekek. Szükséged lesz ügyességre, logikára, furfangra és pajkosságra. De a játék öröme sem marad el! Gyere egyedül vagy testvéreiddel, mindenkinek akad játék! S hogy mi a hetedik próba? Ha eljön az ideje, megtudod!

Szeretettel várunk!

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish