Fejléc
Árnyék
 
Családi Foglalkoztató Bőrönd -- frissítve
Elválasztás

Egy bőröndnyi családi játékra hívunk titeket a Hetedhét Játékmúzeumba!

Szeretitek a meglepetéseket?
Esetleg az állatokat?
Amennyiben igen, akkor biztosan tetszeni fog nektek ez a játék.
A Családi Foglalkoztató Bőröndben kártyák, feladványok és különböző tárgyak bújnak meg, melyek játékos formában mutatják be a múzeumban található állatfigurákat.
Mivel játszottak régen a fiúk, és mivel a lányok?
Ma is találkoztok még ilyen játékokkal?
Megtaláljátok az összes lovacskát a kiállításban?

Családi Foglalkoztató Bőröndjeink négy témakörben nyújtanak tartalmas kikapcsolódást a Hetedhét Játékmúzeumba látogató családok számára:
ÁLLATOK,
Szatócsbolt,
Zene és
Konyha.
Gyertek és próbáljátok ki őket!

A bőröndök használatához kaució fizetése szükséges, melynek összege 1000 Ft.

A múzeum általában egy csendes hely, de olykor vidámságtól, gyerekzsivajtól hangos. Képesek vagytok egymásra hangolódni a családoddal vagy barátaiddal?
Próbáljátok ki a Zene témájú bőröndünket, és figyeljétek a hangokat, próbáljátok ki az apró hangszereket! Fedezzétek fel a kiállításban megtalálható hangszereket! Ha nem tudtok egyiken sem játszani, ne csüggedjetek! Hiszen létezik egy zenés szerkezet, melyből az is csodás dallamokat képes előhívni, aki sohasem tanult rajta játszani. Vajon mi lehet az?
Családi Foglalkoztató Bőröndjeink négy témakörben nyújtanak tartalmas kikapcsolódást a Hetedhét Játékmúzeumba látogató családok számára: ZENE, Szatócsbolt, Állatok és Konyha. Gyertek és próbáljátok ki őket!
A bőröndök használatához kaució fizetése szükséges, melynek összege 1000 Ft.

Zsuzska születésnapjára készül a család, a vendégek bármelyik pillanatban megérkezhetnek, Lidike pedig azt sem tudja hol áll a feje. Még Zsuzska kedvenc süteményének receptjét is elfelejtette a nagy kavarodásban, pedig számtalanszor elkészítette már. Segítsetek összeállítani a receptet, hiszen az ünnep sikere rajtatok múlik...

Jártatok már a Hetedhét Játékmúzeum Szatócsboltjában? Van itt minden: süvegcukor, cérnaspulni, kávé, gyertya, tinta és még nyalóka is. De a dolgos, szorgos Minka asszony szabadságra ment, és a segédjére bízta a boltot, aki nem képes egyedül ellátni a feladatait. Segítsetek a rendeléseket teljesíteni!
Családi Foglalkoztató Bőröndjeink négy témakörben nyújtanak tartalmas kikapcsolódást a Hetedhét Játékmúzeumba látogató családok számára: SZATÓCSBOLT, Konyha, Állatok és Zene. Gyertek és próbáljátok ki őket!
A bőröndök használatához kaució fizetése szükséges, melynek összege 1000 Ft.

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish