Fejléc
Árnyék
 
Kultúrgalopp. Múzeumok Éjszakája 2014 (Egyéjszakás kaland, hogy minél több kulturális kalad szülessen! ...aludni másnap is lehet!)
Elválasztás


Székesfehérváron a Múzeumok éjszakája rendezvény nemcsak a múltat és a jelent hozza közel egymáshoz, hanem közös gondolkodásra, összefogásra ösztönözi az egyházi és világi kulturális intézményeket, a helyi művészeti és tudományos életet. A rendezvényeket kizárólag karszalaggal lehet látogatni. A karszalagok minden helyszínen belépőként, az Alba Volán helyi buszjáratain pedig menetjegyként használhatók. A hat éves kor felett kötelező karszalagok ára 200 Ft. Ezt az összeget jótékonysági céllal, adományként gyűjtjük.


Események a Hetedhét JátékmúzeumbanKultúrgalopp - középpontban a ló

Programjaink:


19 óra:
"Hívjad a, hívjad a falovacskát!" Tészabó Júlia művészettörténész játékló gyűjteménye.
A kamarakiállítást megnyitja Kovalovszky Márta művészettörténész.21.00 és 23.00 óra Ez állati! Játékállatok a Moskovszky-gyűjteményben. Nagy Veronika néprajzkutató rendhagyó tárlatvezetése.Folyamatos programok 18 órától:
Hozd el kedvenc játéklovad és mesélj róla! Ha megengeded, hogy lefényképezzünk vele, a Hetedhét Játékmúzeum virtuális játékgyűjteményét gyarapítod. Előre is köszönjük!Kézműves foglalkozás: játékló készítése papírból vagy textilből - kinek-kinek kedve, ideje és kézügyessége szerint.táblázat

térkép

információ

a városi programok 1.

a városi programok 2.

plakát

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁSOK

HÍREK

© Hetedhét Játékmúzeum – Moskovszky és Réber Gyűjtemény • 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. – hetedhetmuzeum@szekesfehervar.hu
magyarenglish